SOLUTII

Solutii de business

Pentru a face fata unei economii de piata bazata pe informatie, companiile au nevoie de o solutie software solida, care sa le ofere siguranta si control, o solutie care sa ofere suportul informational pentru luarea unor decizii corecte in timp real.

Aceasta solutie este CLARUS - sistem informatic integrat de tip ERP care vine in intampinarea nevoilor specifice companiei dvs. asigurand suportul pentru luarea unor decizii profitabile.

Optand pentru CLARUS sunteti mereu cu un pas inaintea concurentei.

Clarus HR

Management HR

Cea mai importanta resursa dintr-o companie sunt oamenii. Succesul afacerii dvs. depinde de valorificarea la maxim a potentialului si a productivitatii angajatilor.

CLARUS HR este sistemul informatic care rezolva toate problemele din cadrul departamentului de resurse umane realizand o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu procesele de business din compania dvs.
 

Salarii

Solutii IMM

Pentru firmele mici si mijlocii INTEGRATOR SOFT ofera module specializate pentru calcul salarial si evidenta mijloacelor fixe :

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126