MIJLOACE FIXE

SOLUTIA COMPLETA         

 

MiFix  tine evidenta mijloacelor fixe, obiectelor de inventar sau a altor grupe pe care utilizatorul le poate defini in conformitate cu legislatia in vigoare. Ofera posibilitatea lucrului concomitent cu datele mai multor firme.              

 

Avantaje cheie ale programului      

  • Evidenta mijloacelor fixe, obiectelor de inventar sau a altor grupe pe care utilizatorul le poate defini, in conformitate cu legislatia in vigoare
  • Economie de timp
  • Eliminarea erorilor de calcul
  • Posibilitatea de lucru cu datele mai multor firme

             

MIJLOACE FIXE prezinta lista tuturor mijloacelor fixe , indiferent daca au fost scoase sau nu din functiune (pe grupe). La sfarsitul fiecarei grupe este prezentat un subtotal cu valorile mijloacelor fixe si un subtotal cu valorile mijloacelor fixe care mai sunt in functiune.      

MIJLOACE FIXE ofera posibilitatea listarii amortizarilor pentru toate grupele sau numai pentru o anumita grupa de mijloace fixe. Lista mijloacelor fixe prezinta valoarea de inventar a mijloacelor fixe, valoarea care a fost amortizata, valoarea ramasa de amortizat precum si durata ramasa pana la amortizarea completa.      

MIJLOACE FIXE ofera posibilitatea listarii fisei mijlocului fix , care prezinta informatii referitoare la mijlocul fix selectat ca de exemplu: denumirea, numarul de inventar, numarul facturii, valoarea de intrare, grupa, codul de clasificare, durata normala de utilizare, data scoaterii din functiune ( daca este cazul ) si data darii in folosinta. Tot pe aceasta fisa sunt prezentate documentele de reevaluare.      

MIJLOACE FIXE prezinta lista amortizarilor mijlocului fix care cuprinde suma amortizata pe fiecare luna in parte din intervalul solicitat si suma amortizata pe an.      

Aplicatia MIJLOACE FIXE se caracterizeaza prin rapiditate si precizie in efectuarea reevaluarilor si scoaterilor din functiune(SDV).      

MIJLOACE FIXE ofera posibilitatea tiparirii tuturor documentelor aferente evidentei mijloacelor fixe, precum si posibilitatea lucrului cu datele mai multor firme.

 

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126