DESPRE IFS

 

ifs

IFS, ca furnizor global de aplicatii de business, ofera solutii ce permit organizatiilor sa raspunda rapid la schimbarile de pe piata, permitand resurselor sa fie utilizate intr-un mod mai agil pentru a obtine performanta in afaceri si avantaj competitiv. IFS a fost fondata in 1983, in prezent avand 2600 de angajati in intreaga lume. IFS este unul din pionierii software-ului de tip ERP bazat pe componente, acum ajuns la a saptea generatie.

 

Arhitectura componentelor IFS ofera solutii usor de implementat, folosit si upgradat. IFS Applications este disponibil in 54 tari, in 22 de limbi.

 

IFS Applications ofera functionalitati ERP extinse, incluzand facilitati in: managementul lantului de aprovizionare (SCM); managementul resurselor companiei (EAM); intretinere, reparatii si revizie generala (MRO); managementul ciclului de viata al produsului (PLM); managementul relatiilor cu clientii (CRM); managementul performantelor corporative (CPM). IFS are peste 600.000 de utilizatori in sapte sectoare cheie: aero-spatial si aparare, industria auto, high-tech, productie industriala, industrie de proces, managementul constructiilor si al facilitatilor, telecomunicatii si utilitati. IFS de asemenea, pune la dispozitie solutii globale pentru retele de vanzare si distributie.

 

Mai multe detalii pot fi gasite la www.ifsworld.com.

 

Pentru mai multe informatii puteti trimite email la info@ifsworld.com  sau office@integrator.ro

 

IFS APPLICATIONS

Mai multe despre Industrial and Financial System

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126