Solutiile Integrator Soft, actualizate cu noua declaratie 394

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate din punctul de vedere al generarii declaratiei 394 in conformitate cu Ordinul Nr. 2264/2016 din 26 iulie 2016 pentru modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 3.769/2015 privind declararea livrarilor/prestarilor si achizitiilor efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA si pentru aprobarea modelului si continutului declaratiei informative privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national de persoanele inregistrate in scopuri de TVA.

 

 

Aceasta modificare necesara pentru a fi in conformitate cu noile norme legislative, a fost inclusa si in pachetul de raportari specifice pe care Integrator Soft l-a dezvoltat pentru companiile din Romania (si care se supun legislatiei din aceasta tara) care folosesc IFS Applications, asigurandu-le acestora posibilitatea de a raporta in conformitate cu cerintele institutiilor statului.

 

Aceasta modificare a raportarii D394, care vine dupa o modificare similara pentru jurnalele de TVA, face parte din eforturile Integrator Soft de a le oferi clientilor in mod permanent solutii conforme cu modificarile legislative și de a tine pasul cu aceste modificari in mod eficient, astfel incat activitatea colaboratorilor nostri sa nu fie perturbata in momentul intrarii in vigoare a acestor modificari.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICES

The services offered by INTEGRATOR SOFT cover a wide range of areas, ensuring the CLARUS  solution implementation in optimal conditions.

 

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126