Sergiana Prodimpex a ales solutia CLARUS pentru optimizarea activitatii proprii.

Unul dintre cei mai mari producatori de carne si preparate din carne din Sud-Estul Transilvaniei, grupul de firme Sergiana Prod a ales solutia informatica Clarus pentru optimizarea activitatii proprii.

Investitia in tehnologia informatiei si in dezvoltarea resursei umane este o cerinta impusa de mediul concurential dintr-o economie in continua transformare.

Sergiana Prodimpex a inteles ca Succesul marcii “Sergiana Poiana Marului” inseamna Calitate-ceea ce impune implementarea de instrumente informatice si tehnologice moderne.

Avand centre de productie raspandite in teritoriu, grupul de firme Sergiana a dorit urmarirea la nivel central a activitatii tuturor firmelor din cadrul grupului si controlul asupra procesului de productie de la materia prima pana la produsul finit, si o imagine de ansamblu asupra intregului lant de distributie.

In acest scop a fost adoptata solutia Clarus, care permite un flux informational complet si complex la nivel managerial in vederea fundamentarii deciizilor de management.

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126