Schaeffler Romania isi extinde parteneriatul cu Integrator Soft

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta lansarea unei noi versiuni a modulului Clarus HR Training.
Printre primii beneficiari ai acestei noi versiuni a modulului dedicat administrarii si urmaririi dezvoltarii profesionale a angajatilor se numara si Schaeffler Romania, care isi consolideaza astfel parteneriatul cu Integrator Soft.

 

 

 

Modulul HR Training face parte din aplicatia CLARUS HR alaturi de modulele Personal, Salarii, Pontaj si Info, si impreuna cu acestea formeaza o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa - resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei.

Implementarea noului modul Clarus HR Training la Schaeffler Romania, completeaza suita de instrumente deja existente (Personal, Salarii, Pontaj si Info), pentru a oferi o solutie completa pentru managementul celor aproximativ 4000 de salariati ai companiei.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, si acopera aspecte legate de activitatea de management a Resurselor Umane, informatii detaliate referitoare la angajati, evolutia acestora, pregatire profesionala, procese de recrutare. Automatizeaza si simplifica activitatile specifice departamentului de Resurse Umane.

 

HR Training este conceput pentru administrarea si evidenta dezvoltarii personale a salariatilor, urmareste dezvoltarea competentelor necesare ocuparii posturilor din organizatie in vederea desfasurarii activitatilor pentru indeplinirea sarcinilor.

Modulul ofera posibilitatea evaluarii, cantitativ si calitativ, a rezultatelor obtinute pe fiecare persoana din cadrul echipelor de participanti la cursurile de specializare sustinute de companie pentru angajatii sai.

In cadrul modulului pot fi configurate competentele necesare ocuparii posturilor din organizatie, se introduc si se configureaza planurile de scolarizare pe perioade, in diferite stadii, la care se asigneaza salariati, se configureaza trainingurile la care vor participa salariatii, se poate lista un chestionar pentru salariatii care au participat la evenimente, in vederea completarii notelor de evaluare.

 

HR Training este un produs care  beneficiaza de o flexibilitate exceptionala, fiind destinat companiilor care doresc sa realizeze o continua monitorizare a performantelor angajatilor conform planurilor de instruire realizate la nivel managerial, ceea ce duce la o mai buna formare a fortei de munca.

CLARUS HR poate fi integrat cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, proiectate pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fii: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

 

Despre SCHAEFFLER ROMANIA

 

Grupul Schaeffler activeaza prin cele trei marci puternice ale sale, LuK, INA si FAG, in sectorul auto, industrial si aerospatial in vederea realizarii unor procese rapide si flexibile de fabricatie, dezvoltand partial tehnologii, masini si comenzi proprii. Infiintata in 2002, Schaeffler Romania, ca marimea a doua locatie de productie din cele 80 ale Grupului Schaeffler, produce componente de tehnica liniara pentru industria de masini-unelte, componente pentru industria de autovehicule si rulmenti de mari dimensiuni pentru diferite aplicatii industriale, printre care industria de energie eoliana ocupa un important loc.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126