Parteneriatul PRESCOM - INTEGRATOR SOFT continua

Grupul de firme Prescom si-a consolidat pozitia de lider zonal in domeniul distributiei de materiale de constructii, datorita unui management modern bazat pe accesul rapid la informatii reale din interiorul propriei activitati cat si informatii asupra pietei de desfacere, informatii oferite in timp real de sistemul informatic CLARUS.

Dupa o colaborare fructuasa de mai bine de 6 ani , conducerea Prescom opteaza pentru noua versiune CLARUS, pentru o mai fidela urmarire a intregii activitati, premize necesare pentru continuarea procesului de dezvoltare al companiei.

Incepand cu ianuarie 2004, Prescom a facut trecerea de la vechea arhitectura File-Server la noua platforma CLARUS bazata pe arhitectura Client-server.

Implementarea noilor module CLARUS pune la dispozitia managementului firmei noi indicatori de performanta ai procesului de distributie-vanzare,oferind flexibilitate in definirea procesului si a proiectelor de vanzari, flexibilitate in crearea politicilor de vanzari, politicilor de estimare a costurilor si profitului pe fiecare produs in parte.

Noua platforma CLARUS duce la eficientizarea intregii activitati, garantand succesul firmei Prescom pentru perioada urmatoare.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126