Implementare de succes a solutiei CLARUS HR la HUTCHINSON

Compania Hutchinson SRL Romania, membra a grupului Hutchinson, a ales solutia Clarus HR furnizata de Integrator Soft pentru managementul resurselor umane, salarizare si pontaj. 

 

Fabrica Hutchinson din Romania este localizata in comuna Cristian, langa Brasov, si este specializata pe fabricarea de componente din cauciuc pentru etanseizare si antivibratie catre firme precum Automobile Dacia – Renault, Ford, BMW, Peugeot, ACI, Mahle.

 

Hutchinson a ales Integrator Soft, unul dintre cei mai puternici furnizori de solutii de solutii integrate de pe piata romaneasca, datorita experientei vaste in domeniu, peste 16 ani, si datorita flexibilitatii si  capacităţii sale de adaptare la nevoile clientilor. Clarus HR a fost selectat pentru eficientizarea serviciilor de administrare de personal si calcul salarial, prin modulele Personal si Salarii, dar si pentru procesarea, analiza si interpretarea detelor conform politicilor de pontaj definite,prin intremediul modului Pontaj.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania INTEGRATOR SOFT, a fost infiintata in 1996 si dispune de o echipa de 30 specialisti cu o foarte buna pregatire in dezvoltarea de software, consultanta si training si cu cunostinte solide de marketing si management.

Solutiile dezvoltate de catre INTEGRATOR SOFT se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici prin solutiile de tip Small Business.

 

Despre HUTCHINSON

 

HUTCHINSON este liderul mondial în domeniul produselor din cauciuc pentru industria de automobile si detine 87 unitati de productie in 21 de tari.

Fabrica din Braşov  este specializata pe procese de fabricaţie cu aplicaţii pentru etanşeizare de precizie: garnituri, inele, pentru sistemul de frânare, sistemul de filtrare, de răcire, etc; etanşeizare caroserie: chedere, culise; antivibraţie: bucşe, suport motor, legături la sol, etc..

 

Mai multe detalii pe www.hutchinson.fr

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126