COMPONENTE RESURSE UMANE

 

componente resurse umane

Componentele IFS de resurse umane, salveaza timp si bani ajutandu-va sa va gestionati cele mai valoroase resurse ale companiei si cele mai eficiente din punct de vedere al costului. Aceste componente permit analize rapide si precise, indeplinind toate cerintele cheie ale companiei pentru dezvoltarea departamentului de resurse umane. Furnizeaza procese esentiale pentru managementul fortei de munca si un management strategic al capitalului uman de succes.

self-service

IFS/Autoservire ofera un instrument complet de autoservire pentru manager si angajat, care asigura calitate ridicata datelor si implicarea angajatilor. Managerii realizeaza atributiile legate de HR, prin intermediul paginilor web concepute pentru a le satisface cerintele. Angajatii isi actualizeaza datele proprii, aplica pentru oportunitati de lucru interne, etc.

recruitment

IFS/Recrutare simplifica angajarea de noi persoane prin suporul acordat tuturor proceselor de angajare, de la solicitare de personal pana la transferul final de date alem candidatului angajat in fisa angajatului. 

employee, development&certifications

IFS/Dezvoltare si Certificare Angajati va ajuta sa creati planuri si procese strategice ale resurselor umane, prin definirea cerintelor de abilitati/competente ale organizatiei dvs. si maparea acestora, resurselor disponibile. Odata ce sunt definite si mapate, le puteti folosi pentru recrutare, dezvoltare angajati sau listare competente invechite sau prea reprezentate.

training management

IFS/Managementul Training-ului ofera suport cuprinzator organizatiilor cu operatiuni de training interne si externe intense. Va da posibilitatea de a compila cerintele interne de training si sa le folositi ca intrari pentru planificarea evenimentelor de training, in timp ce se actualizeaza automat fisele angajatilor ,dupa ce cursurile au fost finalizate.

expense management

IFS/Managementul Cheltuielilor imbunatateste si simplifica managementul traditional al cheltuielilor al companiei dvs. si sistemul de raportare prin automatizare totala, de la calcularea taxelor pana la indemnizatiile de calatorii. Angajatii pot sa-si raporteze cheltuielile proprii din mers, indiferent de faptul ca folosesc sau nu interfata web.

time&attendance

IFS/Pontaje face mai usoara gestionarea informatiei referitoare la orele lucrate ale angajatilor dvs. Distributia codului de salarizare si calcularea timpului contractat, a orelor suplimentare, a primelor pentru schimburi, etc. sunt automate si verificate conform regulilor centrale. Mai mult, salvati timp critic cand introducerile angajatilor, alimenteaza simultan statul de plata si proiectele, sistemele de productie si mentenanta.

payroll administration

IFS/Administrarea statului de plata este un instrument flexibil, ce simplifica si gestioneaza toate procedurile legate de statul de plata. Solutii complete referitoare la statele de plata sunt disponibile in pietele selectate, si o interfata standard pentru solutiile statelor de plata ale tertilor este disponibila pretutindeni in lume.

 

 

                                                                         Mai multe detalii pe  www.ifsworld.com

 

IFS APPLICATIONS

Mai multe despre Industrial and Financial System

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126