DUVENBECK LOGISTIK alege CLARUS HR

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM si HR, anunta finalizarea cu success a proiectului de la Duvenbeck Logistik Romania.    

 

Dupa 6 ani de utilizare a solutiei Salarii, implementarea Clarus HR reprezinta o noua etapa din cadrul colaborarii Duvenbeck Logistik cu Integrator Soft. Aceasta schimbare se datoreaza dezvoltarii continue a companiei Duvenbeck Logistik, dar si serviciilor de consultanta prompte, exacte si profesionale oferite de Integrator Soft.

 

Duvenbeck Logistik  a ales sa faca pasul de la aplicatia Salarii, o solutie de tip small business, la aplicatia Clarus HR, o solutie complexa si eficienta, adaptabila oricarei companii datorita gradului sau ridicat de configurabilitate.

Clarus HR a fost singura solutie care a intrunit toate criteriile de selectie ale companiei Duvenbeck Logistik privind calitatea, tehnologia fiabila de ultima generatie, durata implementarii si costurile de achizitie.

Faptul ca Duvenbeck Logistik a ales sa implementeze aplicatia Clarus HR, ne onoreaza si confirma in acelasi timp un parteneriat solid, dezvoltat impreuna in ultimii ani.

 

Duvenbeck Logistik  a implementat Clarus HR in varianta standard, si anume modulele Personal, Salarizare, Pontaj.

 

Clarus HR Personal acopera toate aspectele legate de activitatea de management a resurselor umane. Permite managementul datelor referitoare la activitatea cu personalul si urmareste "ciclul de viata" al angajatilor in cadrul firmei: recrutare, costuri, instruire, performanta, promovare.

 

Clarus HR Salarii permite calculul salariilor pentru persoanele angajate, ofera posibilitatea definirii politicilor salariale si de pontaj si asignarea acestora pentru fiecare salariat in parte.

 

Clarus HR Pontaj permite introducerea in mod manual sau poate prelua date din sistemele electronice de control acces, procesarea datelor, analiza si interpretarea acestora conform politicilor de pontaj definite, oferind o imagine corecta a activitatii fiecarui angajat prin cuantificarea timpului efectiv lucrat.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania INTEGRATOR SOFT, a fost infiintata in 1996 si dispune de o echipa de 30 specialisti cu o foarte buna pregatire in dezvoltarea de software, consultanta si training si cu cunostinte solide de marketing si management.

Solutiile dezvoltate de catre INTEGRATOR SOFT se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici prin solutiile de tip Small Business.

 

Despre DUVENBECK LOGISTIK

 

DUVENBECK LOGISTIK este una din companiile de logistica de top din Europa, grupul fiind  reprezentat în 28 de locaţii din 8 ţări europene. Compania DUVENBECK LOGISTIK activeaza pe piata romaneasca din anul 2005, pricipalele domenii de activitate fiind transportul international de marfa, serviciile de logistica si depozitare marfa.

 

Mai multe detalii pe www.duvenbeck.de

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126