Draexlmaier si Integrator Soft demareaza un parteneriat pe termen lung

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a modulului Clarus InfoCant la SC DTR DRAXLMAIER Sisteme Tehnice Romania SRL, societate comercială ce face parte din holdingul DRAEXLMAIER Group.

Este un nou pas al unei colaborari mai vechi si care se doreste continuata pe termen lung. Modulul HR InfoCant, care face parte din suita de aplicatii CLARUS HR, este o aplicatie utilizata pentru gestionarea unei bune activitati a cantinei din cadrul unei firme. Solutia permite o evidenta a persoanelor care au dreptul sa consume de la cantina, identificati unic printr-un ID sau prin scanarea cartelei de acces folosita la accederea in institutie sau pentru pontarea timpului de lucru. In acelasi timp, ofera managementului rapoarte in timp real privind consumurile angajatilor, sume care pot fi verificate si de angajati printr-un terminal care folosește CLARUS InfoKiosk. Rapoartele sunt destinate atat managementului cat si departamentului financiar, rezultant un bun control al bugetului acordat angajatilor pentru masa la cantina.

 

 

Programul aduce beneficii atat angajatilor, cat si angajatorului. Beneficiul important adus de CLARUS InfoCant este satisfactia angajatilor, care au posibilitatea sa verifice oricand consumul si suma subventionata de catre firma, indiferent de momentul la care se acorda aceasta subventie. Managementul companiei are posibilitatea sa verifice in timp real consumul de la cantina si sa ajusteze astfel sumele subventionate pentru a se incadra in bugetul lunar acordat. Firma este cea care stabileste pentru fiecare produs un procent de discount, pe care il poate modifica in orice moment.

 

CLARUS InfoCant este structurat pe 4 module:

  • HRCantinaExtra – destinat departamentului HR, pentru evidenta salariatilor si colaboratorilor care au acces la cantina.
  • HRCantinaConfig – este accesibil pentru personalul din departamentul HR, care poate configura aici grupele discount pentru produse, categoriile de colaboratori si pot genera raportari detaliat sau grupat pentru salariati.
  • HRCantina - este utilizat de firma colaboratoare, care livreaza mancarea.
  • InfoCantina - utilizat de angajati pentru verificarea consumului si sumei subventionate

 

CLARUS HR este o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa - resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei.

 

Pe langa modulele din versiunea standard a CLARUS HR (Personal, Salarii, Pontaj si Info), solutia poate fi completata si cu module suplimentare precum HR Training, HR Calificare, HR InfoKiosk, HR InfoCant, cu scopul de a oferi un instrument complet pentru managementul integral al resurselor umane, indiferent de sfera activitatilor in care este necesara aceasta gestionare a personalului angajat al unei companii.

 

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, proiectate pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fii: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

 

Despre DRAEXLMAIER GROUP

 

DRAEXLMAIER GROUP este o companie care activeaza la nivel global in industria componentelor de autovehicule, avand 55 de locatii in peste 20 de tari la nivel global, avand ca scop livrarea de componente de calitate pentru marcile premium din industria auto.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126