„De la teorie la practica” recunoscut drept cel mai important proiect de responsabilitate sociala din zona Brasovului, in domeniul Educatie

Data de 15 martie, in cadrul galei din 2007 a premiilor Bucharest Business Week, firmei Integrator Soft i-a fost inmanat premiul pentru cel mai bun program de responsabilitate sociala, la categoria Educatie. “De la teorie la practica” a fost ales dintr-un grup de cinci programe de responsabilitate sociala, nominalizate pentru acelasi premiu, fiindu astfel recunoscut drept cel mai important proiect social, din zona Brasovului, care urmareste sustinerea tinerei generatii.

Premiul reprezinta o incununare a eforturilor firmei din ultimii patru ani si este un semnal de bun augur, pentru Editia din 2007 a Concursului “De la teorie la practica”, editie care a demarat pe data de 8 martie, si urmeaza sa continue pana la inceputul lunii mai.

Perioada de inscriere a concurentilor, la aceasta a patra editie, s-a incheiat tot pe data de 15 martie inregistrandu-se un interes fara precedent in randurile studentilor.

Numarul echipelor inscrise este de trei ori mai mare decat cel din anii anteriori, fapt datorat cresterii gradului de informare asupra programului la nivelul studentilor brasoveni, cat si sprijinului oferit de partenerii firmei Integrator Soft, prin punerea la dispozitie a unor teme in vederea realizarii proiectelor.

La aceasta editie Primaria Municipiului Brasov, Camera de Comert si Industrie Brasov,  Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Brasov se vor implica la un nivel superior in  proiect, oferind teme studentilor corespunzatoare cu tematica concursului si cu specificul activitatii respectivelor organizatii.

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126