CLARUS ERP a trecut testele de compatibilitate cu Microsoft SQL Server 2012

Integrator Soft, dezvoltator software si furnizor de solutii enterprise de tip ERP, CRM, BI si HR, anunta ca solutia CLARUS ERP a trecut testele de compatibilitate cu Microsoft SQL Server 2012, in cadrul programului Microsoft ISV Application Compatibility.

CLARUS a trecut toate testele impuse de Microsoft in cadrul programului ISV (Independent Software Vendor) Microsoft Application Compatibility, pentru a rula si pe cea mai noua versiune a platformei Microsoft SQL Server, si anume versiunea 2012. Totodata, Integrator Soft si-a reconfirmat postura de Microsoft Silver Partner, in scopul de a oferi clientilor sai cele mai sigure si stabile solutii software.

 

 

CLARUS este un sistem informatic financiar-contabil si de management, unitar si integrat, care asigura intregul flux informational managerial, fiind creat pentru a satisface cerintele companiilor care desfasoara procese de afaceri in diferite domenii. Sistemul ofera comunicarea eficienta a informatiilor referitoare la stocuri, stocuri limita, produse rentabile sau mai putin rentabile. De asemenea ofera o multitudine de instrumente de lucru specifice conducerii oricarei companii oferind informatii referitoare la planning, previziuni, cash-flow si urmarirea pe centre de cost. CLARUS contine module special dedicate departamentelor de resurse umane din cadrul companiilor, atat pentru activitatile de baza ale acestor departamente, ca evidenta salariatilor, calculul salariilor, pontaj, prezenta, dar si managementul calificarii si al trainingului, activitati de infokiosk pentru angajati, solutii pentru managementul cantinei. In plus, CLARUS ofera si functionalitati de Business Intelligence sau Customer Relationship Management sau Supply Chain Management.

 

Avantajele majore ale acestei solutii:      

  • Dispune de un engine performant de gestiune a bazei de date asigurand o structura unitara, utilizand o tehnologie de tip client-server.
  • Asigura urmarirea proceselor operationale cat si financiare in mod automat si ofera suportul informational pentru luarea deciziilor in cadrul firmei dumneavoastra.
  • Asigura centralizarea informatiilor pe mai multe nivele in functie de necesitati, permitand in acelasi timp si o analiza detaliata a oricarui proces operational sau financiar.
  • Implementarea standard a modulelor sistemului CLARUS respecta legislatia romaneasca in vigoare, sistemul CLARUS fiind implementat la mai multe firme in diverse domenii de activitate.
  • Se adreseaza firmelor cu puncte de lucru distribuite in teritoriu si celor cu organizare de tip holding.
  • Permite raportarea in mai multe sisteme contabile functionand independent.

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi : Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, Metabras, First-Bike, Duvenbeck Logistik, J.F. Furnir, Holver, Preh, etc .

 

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126