CLARUS ERP - Soluţie INTEGRATOR SOFT, pentru retehnologizarea PANTEX

Unul dintre cei mai mari producători si distribuitori de articole de pasmanterie din România a decis implementarea soluţiei informatice "la cheie", CLARUS ERP, oferita de compania INTEGRATOR SOFT, ca element central in procesul de eficientizare a  intregii activităţi.

Pantex SA este o veche unitate de profil textil, ce dateaza din 1904 si a functionat initial ca anexa a Fabricii de Postav si Tesaturi de moda din Brasov, Wilhelm Scherg & C-ie cea mai veche intreprindere din ramura industriei de lana din Romania. De-a lungul timpului s-au facut modernizari si retehnologizari, ce au dus la cresterea capacitatilor de productie si la diversificarea sortimentelor de produse.

Flexibilitatea sistemului CLARUS a fost pusa, din nou la incercare, produsul, pliandu-se perfect, pe nevoile speciale ale firmei, usurand  munca angajatilor, care erau nevoiti sa se confrunte cu dificultati in gestiune, deoarece PANTEX produce articole foarte variate, in cantitati reduse. INTEGRATOR SOFT a dezvoltat o serie de module specifice care au in vedere o aprovizionare mai eficienta si eliminarea stocurilor de produse greu vandabile, urmărirea cash-flow-ului, fluidizarea activităţii, precum si asigurarea suportului informaţional pentru realizarea analizelor si previziunilor si pentru fundamentarea deciziilor manageriale in timp real.

"Sistemul informaţional implementat la PANTEX este un instrument care ne asigura informaţiile necesare si complete pentru adoptarea deciziilor in timp util. Programul este creat, astfel incat sa acopere necesitatile firmei noastre. Datorita acestui fapt, el poate rezolva rapid si corect problemele aditionale ridicate de gama diversificata de produse, realizata de noi. Speram ca acest sistem ERP va ajuta la o mai buna organizare a fluxului stocurilor, permitand astfel firmei, o mai mare promptitudine in livrarea produselor.  Se doreste ca introducerea unui sistem modern de management si gestiune economica, sa fie un punct central, in reorganizarea intregii activitati a firmei. Acestea sunt motivele care au determinat Pantex, sa aleagă Integrator Soft”, spune Maria Tudora, Director EC. Pantex SA

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126