CLARUS ERP este configurat pentru noile reglemetari fiscale privind plata TVA la incasare

Integrator Soft, dezvoltator si furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta ca solutia CLARUS ERP a primit update-ul necesar pentru a fi pregatita pentru calculul TVA-ului la incasare, conform art. 134 din Codul Fiscal, modificat prin OG 15/2012, incepand cu luna ianuarie a anului 2013. CLARUS ERP a beneficiat de toate configurarile si modificarile necesare pentru a raspunde acestei schimbari majore a Codului Fiscal, impusa de Guvernul Romaniei incepand cu luna ianuarie a anului 2013, prin care firmele mici sunt obligate sa recunoasca TVA-ul la incasare, iar cele mari sa isi deduca TVA-ul din afacerile cu firmele mici doar la plata.

 

 

Configurarile si schimbarile necesare acestei noi politici fiscale reglementate legal in Romania se reflecta inclusiv in jurnalul de TVA, si, in scopul asigurarii unei raportari cat mai corecte catre organele fiscale,  motorul de raportare fiind si el aliniat noilor cerinte (inclusiv declaratiile 390 si 394). Toate eforturile echipei Integrator Soft au avut ca scop o interferare cat mai mica in activitatile partenerilor  pentru a evita perturbarea acestora.

Echipa este pregatita sa vina si cu alte modificari necesare, pe masura ce institutiile abilitate ale statului vor stabili modul de organizare al registrului firmelor care aplica TVA la incasare, sau vor reglementa si alte aspecte referitoare la aceasta schimbare majora a Codului Fiscal.

 

CLARUS ERP este un sistem informatic financiar-contabil si de management, unitar si integrat, care asigura intregul flux informational managerial, fiind creat pentru a satisface cerintele companiilor care desfasoara procese de afaceri in diferite domenii. Sistemul ofera comunicarea eficienta a informatiilor referitoare la stocuri, stocuri limita, produse rentabile sau mai putin rentabile. De asemenea ofera o multitudine de instrumente de lucru specifice conducerii oricarei companii oferind informatii referitoare la planning, previziuni, cash-flow si urmarirea pe centre de cost. CLARUS ERP va permite sa procesati, sa prezentati si sa distribuiti in mod dinamic informatii sau documente relevante. Cu ajutorul sistemului CLARUS ERP puteti avea acces la informatii sau documente intr-o mare varietate de formate, in timp real.

 

Avantajele majore ale acestei solutii ERP        

  • Dispune de un engine performant de gestiune a bazei de date asigurand o structura unitara, utilizand o tehnologie de tip client-server.
  • Asigura urmarirea proceselor operationale cat si financiare in mod automat si ofera suportul informational pentru luarea deciziilor in cadrul firmei dumneavoastra.
  • Asigura centralizarea informatiilor pe mai multe nivele in functie de necesitati, permitand in acelasi timp si o analiza detaliata a oricarui proces operational sau financiar.
  • Implementarea standard a modulelor sistemului CLARUS respecta legislatia romaneasca in vigoare, sistemul CLARUS fiind implementat la mai multe firme in diverse domenii de activitate.
  • Se adreseaza firmelor cu puncte de lucru distribuite in teritoriu si celor cu organizare de tip holding.
  • Permite raportarea in mai multe sisteme contabile functionand independent.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fi : Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, Metabras, First-Bike, Duvenbeck Logistik, J.F. Furnir, Holver, Preh, etc .

 

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126