Cel mai important producator de furnir de pe piata Europei Centrale a ales CLARUS HR

JF Furnir si Holver, doua companii apartinand grupului Frischeis International, cel mai mare comerciant en-gros de produse din lemn, din Europa Centrala, au ales sa implementeze solutia de management a resurselor umane realizata de INTEGRATOR SOFT

 J.u.A. Frischeis G.m.b.H este cel mai mare comerciant en-gros de produse din lemn, din Europa Centrala, avind peste 1000 de angajati si o cifra de afaceri de 268 milioane €.

In anul 1948 Josef si Antonia Frischeis si-au infiintat in Stockerau, la 15 km NV de Viena, o firma de comert. Astazi, o retea de 29 filiale situate in opt tari europene, sta la dispozitia clientilor cu un larg sortiment de materii prime si produse semifinite din lemn.

Odata cu extinderea companiei pe piata romaneasca s-a decis implementarea unei solutii de management a resurselor umane, cu o puternica functie de administrare a CV-urilor. Bazandu-se pe lunga colaborare avuta cu firma Integrator Soft in privinta programului Salarii vs 5, conducerea companiei a ales solutia noastra de resurse umane pentru a fi implementata in cadrul tuturor intreprinderilor romanesti din cadrul grupului Frischeis.

Conducerea societatii a decis implementarea unui sistem Clarus HR complet, optimizat pentru pontajul automat si bazat pe un sistem de control acces care sa permita urmarirea si monitorizarea activitatii personalului. Sistemul Clarus HR implementat la cele doua firme dispune si de un puternic modul de Business Intelligence care ofera raportari complete si sugestive, de un real folos in luarea deciziilor de management al resurselor umane.

Societatea Frischeis a mai achizitionat terenuri in Bucuresti, Timisoara si Sibiu unde intentioneaza sa-si deschida in cel mai scurt timp puncte de lucru. Momentan, cele doua intreprinderi din Brasov, deservesc clientii din intreaga tara.

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126