Arvato Bertelsmann si Integrator Soft pun bazele unei colaborari de durata

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a solutiei CLARUS ERP la SC Arvato Services SRL din Romania, societate comercială ce face parte din grupul ARVATO BERTELSMANN.

Este un prim pas al unei colaborari gandita pe termen lung, in care solutiile software se vor completa pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientului.

 

Proiectata pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne, solutia CLARUS ERP vine sa eficientizeze fluxul operativ din cadrul Arvato Services, de la momentul receptiei unei facturi de la un furnizor, trecand prin analiza cererii de plata, pana la plata efectiva a unei facturi. Toate operatiunile se reflecta si din punct de vedere contabil. In paralel, s-a trecut si la informatizarea evidentei mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar.

 

Solutia CLARUS ERP este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (HR – Human Resources, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, menite sa devina un instrument ce poate fi particularizat pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarei companii aflate in evolutie.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

 

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fii: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

 

Despre ARVATO BERTELSMANN

 

Arvato Bertelsmann este reprezentata pe fiecare continent al planetei, raspunzand provocarilor pietei internationale. In 35 de tari, Arvato proiecteaza si implementeaza solutii pentru o larga varietate de procese de business, creeate pentru a raspunde nevoilor individuale ale fiecarui client. Avand peste 68000 de angajati la nivel global, Arvato este disponibil acolo unde clientul are nevoie.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126