Artsani Ploiesti implementeaza solutia Clarus HR

Sfarsitul anului 2007 a adus pentru Integrator Soft un nou utilizator al sistemului Clarus HR. Artsani este brandul unuia dintre cele mai mari si mai moderne magazine de piese componente ale instalatiilor sanitare, electrice, feronerie si metalochimice din Ploiesti.

Recunoscut pe piata prahoveana drept un angajator competent si interesat de angajatii sai, Artsani detine un departament de resurse umane complex si bine instruit, care in ultimii cinci ani s-a bazat la calculul salariilor pe solutia destinata IMM-urilor Salarii vs. 5, realizata tot de Integrator Soft. Odata cu cresterea substantiala a numarului de salariati, de 60 la peste 400 de angajati si necesitatile de management al resurselor umane au crescut. Era nevoie de un sistem software complex, gandit sa rezolve toate problemele specifice unei companii de mari dimensiuni si sa usureze munca in activitatea de recrutare, salarizare si management a personalului. Satisfacuti fiind de colaborarea fructuoasa cu Integrator Soft in folosirea programului Salarii vs. 5, reprezentantii Artsani au ales Clarus HR, tot o solutie a acestei firme, specific gandita pentru pentru necesitatile complexe ale unei firme de mari dimensiuni.

“Clarus HR este exact cum ne-am asteptat, pastreaza usurinta in utilizare si capacitatea de parametrizare cu care eram obisnuiti din programul Salarii vs. 5, dar contine multe, multe alte facilitati suplimentare care ne-au permis sa informatizam intreg departamentul de Resurse Umane, Acum totul este centralizat si integrat in sistemul Clarus HR; de la pontajul automat la calculul salarial si de la procesul de recrutare la realizarea declaratiilor.” considera directorul departamentului de resurse umane de la Artsani

De cinci ani pe piata ploiesteana, Artsani a facut o traditie din oferirea celor mai bune produse clientilor sai la preturi competitive si, tot de atunci, gama de produse propuse este in continua diversificare venind astfel in sprijinul clientilor prin economisirea de timp si bani. Din aceeasi dorinta, Artsani a introdus pe piata propriul brand, Waroll, sub care propune un sortiment variat de articole destinate amenajarilor interioare si exterioare.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126