2006 - anul implementarilor de succes la INTEGRATOR SOFT: PREMIUM AUTO - JAGUAR , REGE – GRUPUL SCHAEFFLER, METABRAS, BERLEK, SERSTILL

Pentru INTEGRATOR SOFT, 2006 a fost un an plin, bogat in evenimente si marcat de o serie de implementari de succes, la cateva dintre cele mai prestigioase firme din Romania.

Imaginea de competenta si seriozitate pe care si-a creat-o Integrator Soft de-a lungul anilor, a convins in cursul anului 2006 o serie de firme de renume intern si international sa aleaga solutiile informatice realizate de firma noastra ca element  central in managementul si organizarea acestora. Dintre firmele de calibru, care s-au alaturat in 2006, grupului select de clienti Integrator Soft, amintim: Premium Auto - Jaguar, Rege – Grupul Schaeffler, Metabras, Berlek, Serstill, Pantex, Bikeland.

 

PREMIUM AUTO - JAGUAR

Dupa alti mari dealeri auto din Romania, si compania Premium Auto a remarcat avantajele clare pe care le aduce implementarea CLARUS AUTO, primul sistem integrat din Romania, dedicat in mod special urmaririi activitatii de service auto.

Marca Jaguar este oficial reprezentata in Romania de Premium Auto, firma care urmareste sa respecte si sa imprime standardele producatorului. Distribuitorul General Jaguar face parte din cel mai puternic grup auto din Romania, TiriacAuto, si se alatura celorlalte firme ale grupului, in calitatea lor de clienti Integrator Soft, si anume  Casa Auto Brasov, RMB Interauto Cluj si M-Car Distribution Bucuresti.

Jaguar este mai mult decat o marca, Jaguar reprezinta o legenda. Cand te gandesti la o masina Jaguar te gandesti la stil, la eleganta, la lux si viteza, iar Integrator Soft sunt mandri ca dealerul exclusiv, al unei asemenea firme se numara printre clientii sai. 

De la fondarea companiei, in 1922, Jaguar a evoluat de la producţia de motociclete sidecars , devenind unul dintre cei mai buni designeri şi producători din lume de limuzine premium şi automobile sport.

CLARUS AUTO are in vedere urmarirea fluxului operativ de service, asigurarea stocurilor de siguranta pentru magaziile de piese de schimb precum si a pieselor necesare pentru comenzile specifice ale clientilor, urmarirea operativa a comenzilor clientilor si urmarirea comenzilor catre furnizori.

Programul permite de asemenea, prin intermediul unor module specializate, urmarirea tuturor fluxurilor operative din punct de vedere valoric, atat in lei cat si in valuta precum si raportarea acestora in contabilitate.

Modulul CLARUS AUTO, a fost implementat alaturi de ERP-ul din familia CLARUS, cele doua sisteme conlucrand impreuna, pentru a asigura un sistem complex si complet de management si gestiune, modelat, pentru a se plia cat mai bine pe necesitatile clientului.

 

REGE AUTOMOTIVE- Grupul Schaeffler

Succesul pe care l-a avut implementarea sistemului CLARUS HR, in cadrul primei companii S.C. Schaeffler Romania S.R.L., a determinat conducerea Concernului Schaeffler sa aleaga tot solutia de management al resurselor umane, realizata de Integrator Soft si pentru cea de-a doua companie infiintata in Romania, SC  Rege Automotive SRL, din Brasov.

Cu un numar total de 54.000 de angajati si peste 180 de fabrici in intreaga lume, grupul INA Schaeffler este unul dintre cei mai importanti furnizori de subansambluri auto pe plan mondial. Concernul reuneste trei grupuri: LuK, producator de cuplaje si componente pentru autovehicule, grupul INA, care dezvolta si livreaza elemente de precizie pentru industria constructoare de automobile, si grupul FAG, producator international in industria rulmentilor.

Grupul INA are o experienta deosebita in realizarea produselor de inalta precizie. Pachetul bogat de cunostinte, permite realizarea unor solutii eficiente si flexibile, care prezinta un excelent raport pret/ calitate.

Faptul ca cel mai mare producatori de rulmenti si subansamble international, alege sa utilizeze din nou serviciile oferite de noi, sta marturie modului in care programul s-a adaptat nevoilor concernului german si a calitatii serviciilor oferite de Integrator Soft.

 

METABRAS

Referintele excelente ale firmei Integrator Soft, atat din punct de vedere al experientei in domeniu, cat si a versatilitatii programului CLARUS au convins conducerea Metabras, de faptul ca ERP-ul firmei Integrator Soft este solutia ideala pentru compania condusa de ei. 

Noul client Integrator Soft, Metabras, este o firma care a contribuit la cresterea calitatii lucrarilor de constructii, din intreaga tara, prin calitatea produselor comercializate si a serviciilor oferite, creandu-si astfel un renume in economia romaneasca.

Pentru satisfacerea la un nivel cat mai inalt a cerintelor clientilor si fidelizarea acestora, Metabras a diversificat gama de materiale de constructii si produse siderurgice si a dezvoltat latura productive a activitatii, achizitionand o serie de utilaje speciale, pentru a acoperi nevoile diverse ale clientilor sai.

Dezvoltarea Metabras a determinat necesitatea implementarii unui sistem de management si financiar- contabil complex, care sa asigure o aprovizionarea mai eficienta si eliminarea stocurilor de produse greu vandabile, urmarirea cash-flow-ului, fluidizarea activitatii si accesul in timp real la informatii prin interfatarea cu sisteme de cod de bare.

Cerintele specifice ale firmei Metabras  impuneau alegerea unui ERP flexibil, realizat de o companie cu o bogata experienta in realizarea de programe dedicate managementului unor firme, care produc si comercializeaza materiale de constructie.

De aceea, alegerea firmei Metabras a fost Solutia informatica CLARUS realizata de Integrator Soft, atat pentru organizarea actuala a activitatii dar si pentru asigurarea unei  viitoare dezvoltari a  firmei Metabras.

 

BERLEK

O alta firma de prestigiu, care s-a alaturat in 2006, celorlati clienti de marca, ai sistemului de resurse umane, CLARUS HR, este SC Berlek SRL, o firma infiintata in anul 2000, care produce o gama larga de confectii, incaltaminte de copii, dama si barbati, destinate in principal clientilor din Europa de Vest.

Firma, ce inregistreaza o crestere continua, a realizat importanta unui sistem performant de management al personalului pentru o companie aflata in dezvoltare.

Solutia de resurse umane, produsa de Integrator Soft permite urmarirea timpului de lucru si organizarea sistemului de personal, prin implementarea unui performant sistem de pontaj electronic.

“Foarte important pentru firma noastra si esential in alegerea sistemului CLARUS, este modulul de training pe care acesta il contine, si care ofera posibilitatea evaluarii, cantitativ si calitativ, a rezultatelor obtinute de fiecare persoana din cadrul echipelor de cursanti. Posibilitatea realizarii unor statistici referitoare la nivelul de pregatire al angajatilor, la performantele acestora, si la cheltuielile salariale pe care le presupun, permite o optimizare a costurilor financiare suportate de firma si evidenta amortizarii acestora in timp.“

 

SERSTILL

Serstill este o firma, care a realizat avantajele aduse de solutia CLARUS ERP si a decis in 2006 implementarea acestuia. Aceasta companie, detine o echipa de angajati, cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale de constructii lavibil, vopsea, adezivi si instalatii sanitare de inalta calitate.

Fiind, o firma tanara, Serstill pune in primul rand accent pe profesionalism, seriozitate si promptitudine, ca principale atuuri in fidelizarea clientilor.

 “Flexibilitatea ofertei noastre, generata din nevoia de a ne adapta nevoile clientilor, face necesar ca managementul si gestiunea firmei sa fie asigurate printr-un sistem la fel de flexibil. Din acest motiv am decis implementarea unei solutii de tip ERP.

Am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, deci am cautat un producator de sisteme ERP, care sa impartaseasca aceleasi valori, ca si noi. Din acest motiv, am decis implementarea solutiei CLARUS, a companiei Integrator Soft”

 

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICII

Serviciile oferite de catre firma INTEGRATOR SOFT acopera o gama larga de domenii, asigurand implementarea sistemului CLARUS in conditii optime

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126