Integrator Soft devine oficial membru in Global IFS Partner Network

Este practic o recunoastere a activitatii derulate de Integrator Soft ca si partener al IFS inca din 2008 si o incununare a succesului cu care proiectele in care compania din Romania a fost implicata s-au finalizat. Atat suportul acordat in cadrul proceselor locale de roll-out derulate in companii multinaționale, cat si implementarile locale de sine statatoare, toate derulate on-time si on-budget, au contribuit la aceasta decizie luata de headquarter-ul IFS.

 

“Suntem incantati de faptul ca Integrator Soft devine parte integranta a retelei noastre globale de parteneri, aflata in continua crestere. Compania din Romania are un istoric solid in ceea ce priveste colaborarea cu IFS pe piata de solutii ERP din Romania, asigurand de-a lungul colaborarii suport pentru numeroase procese de implementare derulate in Romania, dar si in alte piete. Suntem convinsi ca aceasta experienta va continua si din noua postura pe care Integrator Soft o va avea si ca va livra in continuare servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri,” a declarat Marcin Taranek, Președinte al IFS CEE.

 

Din postura de membru al Global IFS Partner Network, Integrator Soft va avea acces la toate resursele IFS, atat din perspectiva departamentelor de marketing si vanzari, cat mai ales in ceea ce priveste trainingul si certificarea consultantilor Integrator Soft.

 

 

IFS este lider global in dezvoltarea si implementarea solutiilor software de business de tip Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) sau Enterprise Service Management (ESM). Compania a fost fondata in 1983 si are in prezent 2.700 de angajati proprii, precum si o retea globala de parteneri autorizati aflata in creste. Peste 2400 de companii mari folosesc in prezent, la nivel global, solutiile IFS.

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICES

The services offered by INTEGRATOR SOFT cover a wide range of areas, ensuring the CLARUS  solution implementation in optimal conditions.

 

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126