Integrator Soft implementeaza sistemul management al cantinei la Autoliv

Integrator Soft, furnizor de solutii software ERP, CRM, BI si HR, anunta implementarea cu succes a noii versiuni a modulului CLARUS HR InfoCant la Autoliv Romania. Este un nou pas al unei colaborari mai vechi si care se doreste continuata pe termen lung, pas prin care locatiile din Brasov ale Autoliv Romania vor beneficia de un sistem modern de management al cantinei si al subventiilor pentru masa acordate angajatilor.

 

Modulul HR InfoCant, care face parte din suita de aplicatii CLARUS HR, este o aplicatie utilizata pentru gestionarea unei bune activitati a cantinei din cadrul unei firme. Solutia permite o evidenta a persoanelor care au dreptul sa consume de la cantina, identificati unic printr-un ID sau prin scanarea cartelei de acces folosita la accederea in institutie (sau pentru pontarea timpului de lucru).

 

In acelasi timp, ofera managementului rapoarte in timp real privind consumurile angajatilor, sume care pot fi verificate si de angajati printr-un terminal care folosește CLARUS HR InfoKiosk. Rapoartele sunt destinate atat managementului cat si departamentului financiar, rezultant un bun control al bugetului acordat angajatilor pentru masa la cantina.

 

Programul aduce beneficii atat angajatilor, cat si angajatorului. Beneficiul important adus de CLARUS HR InfoCant este satisfactia angajatilor, care au posibilitatea sa verifice oricand consumul si suma subventionata de catre firma, indiferent de momentul la care se acorda aceasta subventie. Managementul companiei are posibilitatea sa verifice in timp real consumul de la cantina si sa ajusteze astfel sumele subventionate pentru a se incadra in bugetul lunar acordat. Firma este cea care stabileste pentru fiecare produs un procent de discount, pe care il poate modifica in orice moment.

 

Informatiile din CLARUS HR InfoCant le completeaza pe cele din CLARUS HR, oferind departamentelor de resurse umane si financiar o imagine cat mai clara si de ansamblu asupra componentei umane dintr-o companie. Impreuna, cele doua componente formeaza un sistem unitar, sincronizat, in care informatia este actualizata in timp real.

 

                 

CLARUS HR este o solutie solida si completa de management a resurselor umane, care vine in intampinarea nevoilor oricarei companii de a-si optimiza investitia in cea mai importanta resursa a sa - resursa umana, si vizeaza o corelare eficienta a activitatii angajatilor cu celelalte activitati de business din cadrul companiei.

Pe langa modulele din versiunea standard a CLARUS HR (Personal, Salarii, Pontaj si Info), solutia poate fi completata si cu module suplimentare precum HR Training, HR Calificare, HR InfoKiosk, HR InfoCant, cu scopul de a oferi un instrument complet pentru managementul integral al resurselor umane, indiferent de sfera activitatilor in care este necesara aceasta gestionare a personalului angajat al unei companii.

Solutia CLARUS HR este doar o componenta dintr-o solutie software pentru business complexa, proiectata si dezvoltata de catre Integrator Soft, putand fi integrata cu alte solutii din familia CLARUS (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management sau BI – Business Intelligence), alaturi de care formeaza un set complet de instrumente de business, proiectate pentru a raspunde provocarilor mediului de afaceri aflat in continua schimbare si cerintelor tot mai complexe ale companiilor moderne.

 

Despre INTEGRATOR SOFT

Compania Integrator Soft, a fost infiintata in 1996 si  prin solutiile dezvoltate, care se adreseaza atat intreprinderilor medii si mari din toate domeniile comerciale si industriale cat si intreprinderilor mici, a dezvoltat parteneriate de durata cu o serie de companii nationale sau internationale, cum ar fii: Autoliv, Schaeffler Romania, Quin, Hutchinson, First-Bike, Duvenbeck Logistik, Holver, Preh, etc .

NOUTATI

12.09.2016

Integrator Soft anunta ca toate soluțiile sale software sunt actualizate...

SERVICES

The services offered by INTEGRATOR SOFT cover a wide range of areas, ensuring the CLARUS  solution implementation in optimal conditions.

 

CONTACT

INTEGRATOR SOFT

 

Parcul Mic, nr.19-21

Brasov, Romania

Tel: + 004-0268-330104

Fax: + 004-0268-310126